Forumregels

prof.oakprof.oak Beheerder
februari 2021 aangepast in Nieuws & Nieuwe Releases

Regels

Registratie op deze website is gratis! We vragen je wel om je te houden aan de regels en het beleid hieronder strikt te volgen.

Regels PokéForum

1 Regels algemeen


1.1 Plaats een onderwerp in het daarvoor bestemde gedeelte


1.2 Plaats geen onderwerpen en/of berichten over een conflict met een ander lid. Mocht het zo zijn dat een lid mogelijkerwijs een bedreiging vormt door bijvoorbeeld oplichtingspraktijken, meld dit dan aan een moderator.


1.3 Plaats geen privé- of privacygevoelige informatie.


1.4 Behandel anderen met respect.


1.5 Het aanbieden van illegale producten is niet toegestaan.


1.6 Pleeg geen inbreuk op auteursrechten/copyright.


1.7 Plaats uitsluitend relevante en inhoudelijke berichten. Voor de marktplaats geldt: Plaats alleen reacties indien het een bieding of een directe vraag over het product of de dienst betreft. Berichten als bijvoorbeeld "pb verstuurd" en "pb graag" voegen op geen enkele wijze iets toe aan een onderwerp.


1.8 Plaats geen zaken als reclame en affiliate links.


1.10 Rapporteer regelovertredingen, ga niet zelf in discussie.


2 Algemene Regels Vraag & Aanbod


2.1 Plaats uitsluitend commerciele onderwerpen. Gratis 'aanbiedingen' zijn NIET toegestaan. Let op! Dit geld niet voor ruilen of promotie.


2.2 Het is niet toegestaan advertenties te plaatsen om geld van de ene bank naar de andere bank of betaling-provider te verhuizen.


3 Algemene Regels Forum


3.1 Plaats geen commerciele berichten. Gebruik daarvoor de Marktplaats.


4 Regels Prive Berichten.


4.1 Stuur geen ongevraagde berichten via het persoonlijk berichten systeem of de email contact functie. Heb je een aanbieding, gebruik daarvoor de Marktplaats.


5 Regels Profiel


5.1 Aanvullende profielvelden zijn vrijblijvend, echter ingevulde informatie dient feitelijk en naar waarheid te zijn.


5.2 Het is niet toegestaan een nickname te of bedrijfsnaam als accountnaam hanteren. Alleen voor en achternamen, waarvan 1 van de 2 namen afgekort mag worden zijn geldig.


5.3 Het is niet toegestaan meerder profielen aan te maken.


6 Regels Vraag & Aanbod


6.1 Voor bedrijven is een Bedrijfsnaam EN Kamer van Koophandel nummer verplicht te vermelden als deze niet in uw profiel zichtbaar zijn.


6.2 Een link naar- of bijgesloten document met algemene voorwaarden en fair use policy verplicht bij vermelding ongelimiteerde waardes.


7 Veilingen


8.1 Het is toegestaan om een topic te starten voor een kaartveiling. Je bent wel verplicht om de kaart te verkopen voor het hoogste bod als de tijd is verstreken. De kopers is ook verplicht te betalen.

“We do have a lot in common. The same earth, the same air, the same sky. Maybe if we started looking at what’s the same, instead of looking at what’s different, well, who knows?” – Meowth

Getagd:
Log In of Registreer om te reageren.